Teine nädal

Teist nädalat alustasime šokolaadikommide tegemisega. Esmalt tuli kommivormid korralikult puhtaks teha. Iga meeskond sain ise valida, mis maitsega komme nad soovivad. Mina koos paarilisega valisime karamelli-kohvi maitselisise täidise ja tumeda šokolaadi kasuks.
Selleks, et šokolaadikommid ilusti välja tuleks, tuleb šokolaad õigesti tempereerida see tähendab šokolaadi kuumutamist kuni 45 kraadini ja jahutamist töötemperatuurini. Kuna meie valisime tumeda šokolaadi, siis pidime jahutama 30-31 kraadini.
Teisipäeval tegime ettevalmistusi järgmise nädala buffe jaoks. Tegime sellel päeval keedutaignast tooteid ja valmistasime biskviiti.
Järgmisel päeval meil praktilisi tunde ei olnud. Sellel päeva rääkisime läbi, mis tooteid me buffe jaoks tegema hakkame ja millised need välja näevad. Samuti tegime ettevalmistusi viimase nädala jaoks. Viimasel nädala on meil hindamine. Me peame grupiga tegema PowerPoint`i esitluse. Panime kirja oma mõtted, mida sinna esitlusse panna.
Nädala viimasel praktikapäeval tegime leiba ja saia. Iga laudkond sai teha kolm erinevat toodet. Toodete tegemisel väga midagi keerulist ei olnud. Seda kuidas tooteid vormida, näitas õpetaja meile ette. Hiljem, kui tooteid oli küpsetatud ja jahtunud, toimus hindamine. Õpetaja rääkis, mis oli hea ja mis talle ei meeldinud. Hiljem saime tooteid ise proovida.


Angela

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Taani praktika alaku!!

Taani teine nädal/ Denmark second week

Taani esimene nädal/Denmark first week