Taani praktika alaku!!

Pühapäeval oli Taani saabumine, selleks pidin esmalt Tallinnasse sõitma, Helsingisse ja Kopenhaagenisse lendasime lennukiga. Lennukiga polnud varem lennanud, alguses oli ikka väike närv sees aga see läks mööda. Praktika toimub Roskildes ZBC koolis.


                                                               vaade Kopenhaagenile                       
                                             
13.11
Esimesel päeval oli tutvustus kooli kohta ja lõunaajal oli ekskursioon Roskildes. Õpetaja viis meid kirikusse, kuhu olid maetud kõik Taani kuningad. Pärast pidime ise tagasi kooli juurde tulema ja nii saime sisse minna erinevatesse poodidesse. Toidu poodi minnes, tahtsin täna, mis poes müüakse ja millised on hinnad. Õhtu poole oli veel üks tutvustus, seal näidati, kus saab trenni teha, vaadata filme, olla arvutis jne.


14.11
Hommik algas riiete üleandmisega. Toimus programmi ja hügieeni tutvustamine ning saime lähemalt tuttavaks teiste riikide õpilastega. Selleks päevaks rohkem polnud midagi plaanitud nii läksime koos grupiga linna. Käsime ära Roskilde kaubanduskeskuses ja nägin seal päris huvitavaid asju ja kindlasti lähen sinna veel tagasi. Tagasi tulles oli juba õhtusöögi aeg.



Annika

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Taani teine nädal/ Denmark second week

Taani esimene nädal/Denmark first week