Kolmas nädal

Kolmandat nädalat alustasime väga töiselt. Nimelt pidime valmistama erinevaid Taani pagari- ja kondiitritooted 40-liikmelisele grupile. Esmaspäeval tegime suurel hulgal tööd ära. Küpsetasime biskviidid, valmistasime erinevaid kreeme, tegime küpsiseid jne.
Teisipäeval kulus meie aeg peamiselt toodete kokkupanekuks ja kaunistamiseks. Enne külaliste saabumist läks üsna kiireks, kuna 6 õpilaast meie grupist läks saali ette valmistama. Pilte kahjuks töö käigus teha ei jõudnud.




Selline nägi välja buffee

Buffeelaud
 
Kolmapäeval tegime pärmitaignast erinevaid tooteid. Tegime rulle ja stritsleid. Mõlemal tootel oli sama täidis. Vahele läks margariini-ja suhkrusegu, vaniljekreem ja kaneel. Maitse poolest sarnanes väga kaneelirullile.
Neljapäeval meil praktilisi tunde ei olnud. Külastasime hoopi šokolaaditehast ja viikingite muuseumi. Šokolaaditehases nägime kuidas valmivad erinevad tooteid ning saime isegi ise kätt proovida.
Nädala viimases praktikatunnis tegime maripanist kaunistusi. Kodutööks oli välja vaja mõelda, kuidas oma torti kaunistada. Mina valisin roosid. Milline lõpptulemus tuli, sellest juba järgmises blogipostituses.
 
 
 
 
 
Angela
 
 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Taani praktika alaku!!

Taani teine nädal/ Denmark second week

Taani esimene nädal/Denmark first week